Dan Vatră, noul manager al Spitalului municipal Rădăuți. A trecut prin mai multe partide, este finul fostului prefect PNL Alexandru Moldovan și i-a făcut campanie primarului Bogdan Loghin

Afaceristul Dan Vatră a fost numit în funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți și își va prelua atribuțiile începând de luni, 13 septembrie. 

În vârstă de 45 de ani, absolvent al Liceului Militar Câmpulung Moldevenesc și licențiat în studii economice la ASE București, Dan Vatră se ocupă în prezent de pensiunea deținută de familia lui în Rădăuți.

Fost președinte al partidului Uniunea pentru Rădăuți, Dan Vatră a devenit anul trecut un susținător al PNL și primarului Bogdan Loghin.

Nașul de cununie al lui Dan Vatră este fostul prefect PNL Alexandru Moldovan, juristul lui Gheorghe Flutur la Consiliul Județean Suceava. De altfel, Alexandru Moldovan va fi cel mai probabil propunerea PNL de prefect după ruperea coaliției de guvernare. 

Anul trecut, în perioada în care nașul lui Alexandru Moldovan era prefect, pensiunea lui Dan Vatră a primit sume foarte mari de bani pentru cazarea persoanelor plasate în carantină.

Numirea lui Dan Vatră în funcția de manager al Spitalului municipal Rădăuți continuă practica primarului Bogdan Loghin de a-i demite din funcții pe toți cei care nu sunt membri sau simpatizanți PNL și de a-i înlocui cu colegi de partid.

Funcția de manager al Spitalului municipal Rădăuți a rămas vacantă din martie 2021, după ce fostul manager Traian Andronachi a fost demis de primarul Bogdan Loghin pentru că a susținut un al candidat la alagerile de anul trecut. De atunci, funcția a fost ocupată interimar pentru un mandat de șase luni de Romeo Negruț
Mai nouă Mai veche