VIDEO S-au filmat cu BMW-ul cu 220 km/h pe șoseaua de centură a Sucevei, după ce au trecut pe roșu cu 140 km/h în oraș

Șoferul care a trecut cu 140 km/h pe culoarea roșie a semaforului, pe Calea Unirii din Suceava, este protagonistul unei noi filmări în care fost suprins circulând cu 220 km/h pe șoseaua de centură a municipiului Suceava.

Șoferul care a zburat cu 140 de km/h pe Calea Unirii din municipiul Suceava, depășind coloana oprită la culoarea roșie a semaforului electric, a recidivat. O nouă înregistrare video realizată de pasagerul de pe bancheta din spate a fost publicată pe Instagram.

Imaginile suprind momentul în care BMW-ul în care se află mai mulți tineri circulă noaptea cu viteză mare și cu manele date la maxim în boxe.

În secvența publicată pe Instagram se poate observa că acul vitezometrului ajunge chiar și la 220 km/h.


Amintim că luni seară aceiași tineri s-au filmat circulând cu 140 km/h pe bulevardul Calea Unirii din municipiul Suceava, iar la intersecția cu strada Traian Vuia au depășit coloana de mașini oprită la culoarea roșie a semaforului electric. În imagini se observă că șoferul abia reușește să controleze mașina în zona în care asfaltul este denivelat. 


Spre deosebire de alte structuri județene din țară, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava și-a făcut un obicei din a ignora cu desăvârșire astfel de imagini apărute în spațiul public, indiferent de pericolul social și de gravitatea faptelor săvârșite. 

Chiar dacă abateri grave și periculoase pentru siguranța participanților la trafic sunt filmate și difuzate pe rețelele de socializare sau în mass-media, șeful IPJ Suceava, Florin Poenari, refuză cercetarea unor astfel de încălcări ale legii. 

Atitudinea ignorantă și permisivă a șefului IPJ Suceava, Florin Poenari, este greu de înțeles mai ales în condițiile în care județul Suceava se află de zece ani pe primul loc pe țară la numărul de accidente rutiere mortale produse în cea mai mare parte tocmai din indisciplinei la volan.
Mai nouă Mai veche