Frumosu: Lemn transportat fără acte confiscat de polițiști

La 26.08.2017, ora 05.00, polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, în timp ce desfășurau activități în cadrul planului de acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, au identificat pe D.J. 176, pe raza comunei Frumosu, autoutilitara condusă de către un bărbat de 31 ani, din comuna Frumosu, care transporta material lemnos.
Conducătorul auto a precizat faptul că nu deține documente de transport pentru materialul lemnos, sens în care a fost condus la Depozitul de material lemnos Dragoșa, aparținând Ocolului Silvic Vama, în vederea inventarierii și luării măsurilor legale.
În urma inventarierii lemnului în cauză s-a stabilit că şoferul transporta cantitatea de 2,40 mc lemn foc rășinoase, în valoare totală de 192 lei, ce nu depășește de 5 ori valoarea unui mc de masă lemnoasă pe picior.
S-au luat măsuri de sancționare conform Legii 171/2010, dispunându-se totodată confiscarea materialului lemnos, care a fost predat în custodie personalului silvic de la Depozitul de material lemnos Dragoșa.
Mai nouă Mai veche