FOTO Incendiu violent la Costâna. O vacă, o oaie și 150 de păsări au pierit carbonizate

Incendiu în localitatea Costâna
30.04.2018, ora anunțării la 112 - 08:01

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Todirești, au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Costâna, comuna Todirești.
La sosirea echipajelor, ardea un adăpost de animale, cu pericol de propagare a flăcărilor la casa de locuit și la alte construcții învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 10:05.
Au ars: adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, materiale din lemn, utilaje gospodărești, 10 baloți de paie, 2 butelii de aragaz (care au explodat) și altele. În incendiu au pierit o vacă, o oaie, un miel și 150 de pui de păsări de curte, iar 8 capre și 50 de păsări de curte au fost salvate din interiorul clădirii cuprinse de flăcări. S-a degradat parțial acoperișul casei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de echipamente de iluminat cu defecțiuni.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și celelalte clădiri învecinate, cu bunurile aferente.







































Mai nouă Mai veche