FOTO Accesul pe o porțiune din strada Traian Țăranu, blocat fără explicații și fără un anunț prealabil



O porțiune din strada Traian Țăranu, între drumul spre Moara și locuințe, singura variantă practicabilă de acces în cartier, a fost închisă circulației, începând de joi, fără niciun anunț prealabil și fără nicio explicație.

Din informațiile pe care le-am obținut până acum, se pare că terenul s-ar afla în proprietatea Complexului de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie „Blijdorp – O Nouă Viaţă” Suceava, structură aflată în subordinea Direcției de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului a Consiliului Județean Suceava.

Se pare că instituția s-a întabulat recent pe terenul pe care îl are în proprietate, insclusiv pe drumul aflat pe proprietate privată, dar deschis circulației publice.

Joi, la limitele de proprietate ale Blijdorp au fost bătuți țăruși, a fost pus un lanț și a fost amplasat avertismentul „Stop. Proprietate privată”.

Primăria municipiului Suceava a trimis, vineri dimineață, Poliția Locală și Disciplina în Construcții pentru a verifica legalitatea închiderii drumului.

Primăria Suceava a demarat deja lucrări de aducțiune a conductelor de apă și canalizare, inclusiv pe drumul despre care aflăm acum că ar fi proprietate privată.

Mai nouă Mai veche