Klaus Iohannis vine miercuri la Suceava. Președintele va depune o coroană de flori la bustul unionistului Iancu Flondor

Preşedintele Klaus Iohannis va depune săptămâna viitoare o coroană de flori la bustul unionistului Iancu Flondor, monument inaugurat sâmbătă lângă Palatul Administrativ din Suceava.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, la ceremonia de dezvelire a monumentului, eveniment la care au fost prezente câteva zeci de persoane, printre care autorităţi locale, judeţene şi parlamentari.

„Pot să vă anunţ astăzi că am fost deja informat că miercuri, 31 octombrie, va fi prezent la Suceava preşedintele României, Excelenţa Sa domnul Klaus Werner Iohannis, pentru a depune o coroană de flori la bustul lui Iancu Flondor. Sigur că ne onorează acest lucru şi ne onorează şi faptul că noi contăm, Bucovina, această parte de ţară, şi în evenimentele Centenarului Marii Uniri şi vă invităm şi pe dumneavoastră să participaţi. Vor fi evenimente frumoase. Trebuie să fim uniţi, poate mai uniţi ca oricând, să luptăm mai mult pentru această zonă, pentru binele ei şi să dăm dovadă că suntem aşa cum am fost dintotdeauna, o zonă civilizată, o zonă de iniţiativă, o zonă de oameni cu multe modele”, a spus Flutur.

Mai nouă Mai veche