Răspunsul Holzindustrie Schweighofer referitor la proiectul Bucovina FOTOgenică

Holzindustrie Schweighofer a transmis un răspuns după ce fotograful Cătălin Urdoi a anunțat că se retrage din expoziția Bucovina FOTOgenică, sponzorizată de compania austriacă. 

Răspunsul Holzindustrie Schweighofer referitor la proiectul Bucovina FOTOgenică

Dragă Cătălin,

Ne-am alăturat proiectului Bucovina FOTOgenică atât din respect și apreciere pentru munca celor 100 de artiști care vor expune, cât și pentru comunitatea locală în care noi ne desfășurăm activitatea și de care suntem mândri. Lucrările tuturor participanților sunt minunate și promovează Bucovina într-un mod inedit. 

Ne pare rău că te retragi din acest proiect!

Îți lansăm atât ție cât și celorlalți fotografi interesați o invitație la fabrica noastră din Rădăuți pentru a vă arăta ce facem noi zi de zi.  Putem discuta orice detaliu: cum verificăm noi legalitatea lemnului pe care îl cumpărăm, ce măsuri luăm continuu pentru a lupta împotriva fenomenului tăierilor ilegale, ce tehnologie modernă folosim în fabrici, ce politică de mediu am adoptat, în ce proiecte sociale ne-am mai implicat și despre care poate s-au auzit prea puține. Nu ne ascundem, avem o politică a porților deschise și dorim să avem un schimb de idei constructive pentru înțelegerea reciprocă și îmbunătățirea continuă.  

Mulțumim!


Mai nouă Mai veche