O femeie s-a stropit cu diluant și și-a dat foc, la Măneuți


Sâmbătă dimineață, autoritățile au fost sesizate că o femeie și-a dat foc în satul Măneuți din comuna Frătăuții Vechi. Anchetatorii au stabilit că femeie în vârstă de 59 de ani locuiește împreună cu sora ei. În jurul orei 6.45, aceasta a auzit niște strigăte afară.

În momentul în care a ieșit să vadă ce s-a întâmplat a observat că sora sa era cuprinsă de flăcări. Femeia a a pus-o jos și a acoperit-o cu zăpada pentru a stinge focul. Din discuțiile cu martorii s-a stabilit că femeia s-a stropit cu diluant și și-a dat foc singură.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Rădăuți, care i-a acordat primul ajutor persoanei vătămate și a transportat-o pe aceasta la Spitalul Municipal Rădăuți pentru investigații medicale, diagnosticul prezumtiv fiind de „arsuri gradul I, 5% din suprafața corpului, scalp și gât”.

Femeia este consumatoare frecventă de băuturi alcoolice și posibil cu probleme psihice. În cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche