VIDEO Acest taximetrist a văzut din nou coșurile de gunoi vandalizate și nu s-a mai putut abține: „Ce înseamnă să fii țăran prost! Le sparg și după se plâng că Suceava este de c..t”

Ionuț Semenciuc este taximetrist și în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost de serviciu. Dimineața, în jurul orei 4.00, pe bulevardul Ana Ipătescu, Ionuț a observat că mai multe coșuri de gunoi au fost rupte, gunoiul a fost împrăștiat pe străzi, iar coșurile au fost aruncate în mijlocul drumului.

Tânărul a scos telefonul și a filmat coșurile de gunoi rupte și a publicat filmarea pe grupul de Facebook „Ești din Suceava dacă...”.

„Fac acest videoclip ca să arăt orașului ce înseamnă să fii țăran prost, să ieși de la club la ora 4.00 dimineața și ce poți să faci altceva decât să spargi tomberoane și să le lași în mijlocul drumului”, a spus Ionuț.

Exasperat, taximetristul a mărturisit că nu este prima dată când vede coșuri de gunoi rupte pe străzile din Suceava.

„După se plâng că nu există tomberoane în Suceava, că nu au unde să arunci mizeria. E posibil așa ceva? M-am săturat. Tot timpul când lucrez noaptea pe TAXI numai tomberoane văd pe drum. Le sparg, lasă mizerie și după se plâng că orașul Suceava este de c..t. Păi da' cum să nu fie de c..t  când se tot întâmplă chestii de astea. În ficare zi văd tomberoane rupte”, a mai spus tânărul care a opinat că vandalismul putea fi prevenit de Poliția Locală.


Mai nouă Mai veche