Braconier oprit în trafic de polițiști pe strada Ciotea din Bosanci


Miercuri, 8 mai 2019, ora 23.01, patrula de poliție din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti, în timp ce desfăşura activităţi de îndrumare, supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Ciotea din comuna Bosanci, au procedat la oprirea în trafic a autoturismului marca Volkswagen condus de Bercea Nicolae, de 51 ani, din municipiul Suceava,.

S-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al interiorului autoturismului, ocazie cu care constatat că în se afla o barca gonflabilă, pompă de umflare, 2 vâsle, două plase din aţă folosite pentru pescuit, două plase din plasă monofilament folosite pentru pescuit, un binoclu, un cuţit în teacă și un spray iritant lacrimogen .
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a dispus confiscarea tuturor bunurilor mai sus menţionate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la Sediul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti.

În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”.
Mai nouă Mai veche