Un recidivist a furat două baxuri de polistiren de pe șantierul de la Spitalul Județean Suceava


Vineri, 10 mai 2019, orele 20.45, poliția municipiului Suceava a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană sustrage materiale de construcţie din curtea Spitalului Judeţean Suceava.

Pe strada Luceafărului nr. 22, în lateralul blocului E83, a fost identificat Gavrilă Cornel în vârstă de 56 ani din Suceava. Întrebat despre cele două baxuri de polistiren cu care a fost găsit, Gavrilă Cornel a declarat că le-a luat din curtea Spitalului Judeţean Suceava şi intenţiona să le ducă la domiciliu pentru a izola un balconul locuinţei.

S-a luat legătura cu directorul tehnic a firmei Antranicon SRL, care se ocupă de lucrările de construcţie din curtea Spitalului Judeţean Suceava, care a sosit la scurt timp la faţa locului, cu această ocazie precizând faptul că valoarea celor două baxuri de polistiren sustrase este de aproximativ 150 lei.

Materialele de construcţie în cauză au fost ridicate pe bază de dovadă și predate reprezentantului firmei de construcţii.

Gavrilă Cornel a fost condus la Sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor procedurale.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”, fiind continuate de Poliţia Municipiului Suceava.

Cu ocazia verificării lui Gavrilă Cornel s-a constatat faptul că acesta figurează ca având aplicată măsura controlului judiciar începând cu 5 aprilie 2019. Se va întocmi informare către instanța competentă pentru dispunerea măsurilor procedurale.
Mai nouă Mai veche