Părinții și-au vândut casa, dar tot nu le ajung banii pentru tratamentul Cristianei, adolescenta pentru care are loc spectacolul Freamăt de speranță

Clubul Interact Suceava - Bucovina organizează o noua ediție a spectacolului „Freamăt de speranță”, joi, 15 august, de la ora 18.00, la Auditoriumul „Joseph Schmidt” de la USV. Organizatorii propun un spectacol plin de bucurie, spirit artistic și energii pozitive, iar participanții îi vor întinde astfel o mână de ajutor unei adolescente care se luptă cu o boală extrem de rară. Părinții Cristianei și-au vândut casa, dar tot nu le ajung banii pentru tratament.

„Cauza pentru care luptăm este fosta noastră colega de la Interact Baia Mare, Cristiana Groșan, în vârstă de 17 ani. Din păcate, ea suferă de o boala extrem de rara, deficit de lipază acidă lizozomală, care necesita tratamente foarte costisitoare. Vă invităm cu mare drag să ne fiți alături și să ne ajutați să ne îndeplinim scopul, să o ajutăm pe Cristiana!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate de la membrii Interact sau, în ziua evenimentului, de la intrare. Donaţia minimă este de 5 lei.



Mai nouă Mai veche