VIDEO Două focuri de armă executate de polițiștii de frontieră care au suprins trei contrabandiști în flagrant, la Brodina

Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, în apropierea frontierei de stat, trei persoane care transportau colete voluminoase spre interiorul țării.

Poliţiştii de frontieră au intervenit pentru reţinerea acestora, dar deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical. Nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit, întorcându-se pe teritoriul statului vecin. Imediat au fost anunțate despre caz autoritățile de frontieră ucrainene, iar în urma cercetării zonei au fost descoperite 8 colete care conțineau cantitatea de 12.720 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 148.824 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

Mai nouă Mai veche