Un individ care și-a bătut soția a urcat beat la volan și s-a izbit într-un stâlp, pe strada Botoșanilor din Fălticeni


La 26.08.2019, ora 23.24, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din mun. Fălticeni cu privire la faptul că sora sa de 31 ani din Fălticeni a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 35 ani.
La 26.10.2019, în jurul orei 23:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 35 de ani a lovit-o pe soția sa, cu palma în zona feței.
După agresiunea comisă asupra soției sale, bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului, pe care l-a condus pe str. Botoșanilor din mun. Fălticeni, iar la intersecția cu str. Domnească, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul municipal Fălticeni în vederea prelevării de probe biologice de sânge.
În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,violență în familie”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” ce vor fi soluționate procedural.
Mai nouă Mai veche