VIDEO Microbuz condus de o tânără fără permis, lovit în plin de un șofer care a intrat pe roșu în intersecția semaforizată din Ițcani

La 29.10.2019, ora 22.43, în timp ce conducea autoturismul cu remorcă la intersecția străzii Grigore Alexandru Ghica cu strada Zefirului din municipiul Suceava, un bărbat de 27 de ani din Republica Moldova, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o localnică de 19 ani.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra de 19 ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Mai nouă Mai veche