Respins de toată lumea după ultimele trădări, traseistul Băișanu a eșuat în minusculul partid xenofob și antieuropean Forța Națională



Cel mai cunoscut traseist politic din județul Suceava, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, își încheie cariera politică eșuând în minusculul partid xenefob și antieuropean Forța Națională.

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forţa Naţională l-au ales, sâmbătă, preşedinte interimar al formaţiunii politice pe senatorul Teodor Meleşcanu. Prim-vicepreşedinte a fost aleasă deputatul Graţiela Gavrilescu, iar purtător de cuvânt a fost desemnat deputatul Ștefan Alexandru Baişanu.

„Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior", a spus Meleșcanu.

Din afirmațiile fondatorilor se pare că noul partid va fi unul xenofob, ultraconservator și antieuropean.

Deputatul Ștefan Alexandru Băișanu a fost de-a lungul timpului în ApR, PSD, PUR, PNL, ALDE și acum este membru al Partidului Forța Națională.

Băișanu a ajuns la Forța Națională după ce s-a aliat cu Viorica Dăncilă și l-a trădat pe Călin Popescu Tăriceanu pentru că i-a fost promis un post de ministru, iar apoi a trădat-o și pe Viorica Dăncilă și a votat pentru validarea guvernului propus de Ludovic Orban.
Mai nouă Mai veche