Fostul viceprimar de Rădăuți, Bogdan Loghin, a lovit mortal cu mașina o fată care traversa strada neregulamentar, la Sucevița



Fostul viceprimar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a fost implicat într-un accident mortal, miercuri dimineață, la Sucevița. 

Accidentul s-a prods miercuri, 4 decembrie 2019, în jurul orelor 10.20. Bogdan Loghin, în vârstă de 38 ani, din Rădăuți, se afla la volanul unei autoutilitare Ford Tranzit și circula cu viteză dinspre Sucevița spre Marginea.

În dreptul magazinului „La Doi Pași”, Bogdan Loghin a lovit în plin o fată de 15 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără a se asigura. Victima a fost lovită cu partea din stânga față a autoutilitarei și proiectată spre înainte pe partea carosabilă.

Fetița a suferit leziuni grave și a fost preluată de ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a decedat la orele 12.00.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.
Mai nouă Mai veche