VIDEO Accident mortal la Bădeuți. Un biciclist care vira stânga a fost lovit de o mașină. Imagini de pe camera de supraveghere



Miercuri, 11 decembrie 2019, la ora 13.40, un bărbat de 70 ani, din mun. Rădăuți, se deplasa cu bicicleta pe DN 2H, pe direcția Rădăuți-Milișăuți. Din spate, în aceeași direcție se deplasa autoutilitara marca Mercedes Vito.

Când a ajuns în apropierea SC Varosi SRL, în afara localității Bădeuți, conducătorul auto a efectuat manevra de depășire a autoturismului Mercedes, iar înainte de a reveni pe banda din dreapta, a fost surprins de George S. care a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea păstrăvăriei de lângă societatea susmenționată.

Conducătorul autoutilitarei a virat stânga pentru a evita impactul, nereușind acest lucru, astfel că a acroșat ușor biciclistul cu partea laterală stângă, iar în urma impactului acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni la nivelul capului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a murit după câteva ore.

Mai nouă Mai veche