Trei mașini implicate într-un accident rutier pe strada Putnei din Rădăuți


Luni, 16 martie, în jurul orelor 10.25, Dorin C., de 52 ani, din Voitinel conducea autoturismul marca NISSAN pe strada Putnei din Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre Rădăuți spre Gălănești. După ce a trecut de intersecția cu str. Horea, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers, autoturismul a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul marca AUDI ce era condus în aceeași direcție de către un bărbat de 34 de ani, Horodnic de Sus, autoturism care încetinise în coloana de mașini în care se afla.

În urma impactului autoturismul marca AUDI a fost proiectat în autoturismul marca DACIA ce era condus în aceeași direcție de către numitul un bărbat de 34 ani, din Vicovu de Sus.

În urma coliziunii dintre cele trei autovehicule au rezultat avarii la toate autoturismele implicate precum și vătămarea corporală ușoară a numitei unei femei de 26 ani, din Horodnic de Sus, pasageră în autoturismul marca AUDI. Aceasta a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-a stabilit următorul diagnostic: ”contuzie coloană cervicală”.

Șoferii autoturismelor Audi și Dacia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dorin C. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-au recoltat două probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea stabilirii alcoolemiei.
Vinovăția producerii evenimentului rutier îi aparține conducătorului auto Ciocan Dorin, care nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul ce circula în fața sa.
S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche