VIDEO Un bebeluș a murit după ce mama l-a lăsat singur și s-a dus să privească intervenția salvatorilor la un accident rutier



Un bebeluș de trei luni a murit, sâmbătă, în comuna Drăgușeni din județul Suceava, după ce a fost lăsat singur în casă de mama care s-a dus să privească intervenția salvatorilor la un accident mortal produs în apropierea locuinței celor doi.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă la amiază pe E85, în localitatea Drăgușeni din județul Suceava. Un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite. Bărbatul care a murit și o altă persoană au rămas încarcerați și au fost extrași de pompierii militari.

O tânără de 24 de ani care locuia în zona în care s-a produs accidentul și-a lăsat în casă bebelușul de trei luni și a ieșit pentru a privi intervenția salvatorilor.

După ceva timp, tânăra a intrat în casă pentru a alăpta copilul, dar și-a dat seama că acesta nu mai respiră.

A ieșit din casă și a alertat echipajul de pompieri care se mai afla la locul accidentului. Bebelușul a fost resuscitat, iar salvatorii au solicitat și intervenția unui elicopter SMURD.

Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate și medicii au pronunțat decesul. Cauza decesului este în curs de stabilire.

Tânăra de 24 de ani mai are un copil de patru ani.

Autoritățile au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de moartea bebelușului.

Citește și:


Mai nouă Mai veche