Monitorizarea Bursei Absolvenţilor


Ultimele oferte de locuri vacante înregistrate pentru Bursa absolvenţilor au schimbat considerabil volumul şi paleta de meserii care se solicită nu numai de angajatorii din Suceava, la evenimentul de mâine anunţându-şi participarea două firme din Botoşani, respectiv Iaşi. Printre ocupaţiile care s-au adăugat în ultimele zile predomină inginerii, într-o gamă diversă de specializări, ocupaţii cu specific administrativ - funcţionăresc (secretară, asistent manager) şi specializări din domeniul IT şi publicitar.
Absolvenţii participanţi la bursă vor putea participa la o şedinţa de orientare în carieră dar şi de consiliere pentru ocuparea unui loc vacant în statele membre europene. Pe portalul EURES sunt disponibile la această dată un număr de 1384 de posturi vacante, oferta cea mai voluminoasă şi diversificată venind din Germania şi Marea Britanie.

Apreciind contribuţia valoroasă la mediatizarea serviciilor publice de ocupare a tuturor instituţiilor media sucevene, suntem onoraţi să vă avem alături şi la acest eveniment.


Director Executiv,
Mirela Adomnicăi

Inspector superior comunicare, presă și relații publice,
Capverde Anca
Mai nouă Mai veche