BMW furat din România, depistat în PTF Siret


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat, pe sensul de ieşire din ţară, un autoturism marca BMW, în valoare de peste 11.000 lei, care figurează ca fiind furat din ROMÂNIA.

În data de 23.10.2015, în jurul orei 20.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, jud. Suceava, pentru a ieşi din ţară, Dumitru F., cu dublă cetăţenie română şi ucraineană, în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca BMW, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.
La control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din România, alerta fiind introdusă de autorităţile române în anul 2010.
Şoferul a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean român, neştiind că maşina face obiectul unei infracţiuni.
Drept urmare, autoturismul în valoare de peste 11.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuţi până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.
Mai nouă Mai veche