"Biblia pierdută", cea mai râvnită carte a momentului, se lansează în premieră la Suceava!

Alexandria Librarii si Editura RAO, cu sprijinul Shopping City Suceava, lansează în premieră la Suceava cartea-eveniment a anului 2015, ”Biblia Pierdută”, un thriller de Igor Bergler. Dacă îți plac misterele și enigmele care îți provoacă inteligența, intuiția și spiritual de aventură, te așteptăm vineri, 27 noiembrie la ora 18.00, în zona FoodCourt din Shopping City Suceava să descifrezi alături de autorul ”Bibliei Pierdute” mesaje ascunse și coduri secrete construite cu minuțiozitate.
Cartea va fi prezentată de Doru George Pascal, realizator emisiuni radio și tv. Evenimentul se va bucura și de prezența domnului Ovidiu Enculescu, directorul editurii RAO, pe lângă cea a scriitorului Igor Bergler, care va oferi și o sesiune de autografe la final.

După ce Dan Brown ne-a încântat cu poveştile înţesate de intrigi, un român îi calcă pe urme cu cea mai bună carte despre conspiraţii din ultimii ani. Cu peste 25.000 de exemplare vândute în două luni, ”Biblia pierdută” a lui Igor Bergler a avut lansarea oficială pe 20 noiembrie la târgul de carte GAUDEAMUS, prilej cu care a fost declarată ”cea mai râvnită carte” a anului 2015.

Cabale vechi de secole, coduri atent ascunse în plină vedere, secrete aduse la lumină care pot schimba totul şi o lume în care propaganda nu mai este o exclusivitate a războiului, ci s-a insinuat subtil în viaţa fiecărui utilizator permanent conectat şi, paradoxal, din ce în ce mai izolat.


Alina Stredie
Departament comunicare Alexandria Librării
Mai nouă Mai veche