În aceasta seara incepand cu ora 23.00 se va relua furnizarea gazelor naturale pentru municipiul Campulung Moldovenesc

În aceasta seara incepand cu ora 23 se va relua furnizarea gazelor naturale pentru municipiul Campulung MoldovenescDin informatiile primite din partea conducerii TRANSGAZ Medias care s-a ocupat de remedierea avariei pe magistrala Frasin- Campulung Moldovenesc, va facem cunoscut faptul ca in aceasta seara incepand cu ora 23 se va relua furnizarea gazelor naturale pentru municipiul Campulung Moldovenesc.

Firma de distributie NOVA POWER & GAS SRL va actiona imediat pentru reluarea alimentarii cu gaze naturale a tuturor abonatilor.

Prioritate au institutiile de invatamant, gradinitele,spitalul de psihiatrie, apartamentele din blocurile de locuinte,agentii economici si gospodariile individuale.

Speram ca pana maine dimineata sa fie reluata furnizarea gazelor naturale catre toti consumatorii.Pe aceasta cale rugam toti consumatorii sa verifice si sa nu lase nesupravegheate aparatele de utilizare de tip aragaz, plite, cuptor si centrale termice.

Pentru orice informatie de natura tehnica va rugam sa contactati dispeceratul firmei NOVA POWER & GAS la urmatoarele numere de telefon : 0230 533533 si 0733 733805, care ofera asistenta 24 de ore din 24.

Va multumim pentru intelegere!
Mai nouă Mai veche