În atenția locuitorilor municipiului Câmpulung Moldovenesc

În atenția locuitorilor municipiului Câmpulung Moldovenesc
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPULUNG MOLDOVENESC
COMITETUL MUNICIPAL DE SITUAȚII DE URGENȚĂ
Nr. 1676 din 19.01.2016

IN ATENŢIA LOCUITORILOR MUNICIPIULUI CÂMPULUNG MOLDOVENESC

STIMAȚI CETĂȚENI,

Vă aducem la cunoștință că, în seara zilei de 18 ianuarie 2016, în jurul orei 2130, a fost sistată furnizarea gazului metan pe teritoriul municipiului Câmpulung Moldovenesc în urma apariției unei avarii la magistrala de gaz.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, la lucrările căruia au participat dl. Prefect al Județului Suceava – Constantin Harasim și dl. General Ion Burlui – șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava, a evaluat situația instituțiilor publice, în special ale celor din învățământ și sănătate, stabilindu-se măsurile ce trebuiesc luate pentru buna funcționare.

La momentul prezentului comunicat, ora 19, nu vă putem informa despre durata necesară pentru remedierea avariei și când va fi reluată furnizarea gazelor naturale în municipiu.

Au fost informate toate instituțiile pentru luarea măsurilor care se impun în astfel de situații și se va asigura funcționarea normală atât a unităților de învățământ cât și a celor de sănătate.

Rugăm consumatorii casnici și operatorii economici din municipiu să ia toate măsurile pentru a preîntâmpina apariția unor evenimente nedorite (verificarea și monitorizarea instalațiilor) în momentul reluării furnizării de gaze naturale.

După reluarea furnizării, Novagaz va asigura asistență tehnică tuturor persoanelor fizice și juridice din municipiu.

Pentru relații suplimentare puteți apela:
-0731900945, telefon primărie
sau
-0733733805 – intervenții Novagaz

Vă asigurăm că se iau toate măsurile pentru remedierea avariei și restabilirea funcționării sistemului de distribuție gaze naturale în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

COMITETUL MUNICIPAL DE SITUAȚII DE URGENȚĂ,
PREȘEDINTE, Negură Mihăiță
Mai nouă Mai veche