Trimitere în judecată: Ursu Emanuel Sandu - ultraj în formă continuată

Trimitere în judecată: Ursu Emanuel Sandu - ultraj în formă continuată Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, la data de 04.02.2016, au propus menţinerea măsurii preventive a arestării faţă de inculpatul Ursu Emanuel Sandu şi trimiterea în judecată, în stare de arest a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj în formă continuată (3 acţiuni infracţionale), prev. şi ped. de art. 257 alin. 1 şi 4 C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen., constând în aceea că în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu ale persoanei vătămate A.M.I., subofiţer în cadrul Detaşamentului 7 Jandarmi Câmpulung Moldovenesc:

- într-o zi de la începutul lunii august 2015, aflându-se autoturismul său, marca Fiat Brava, de culoare vişinie, pe DN 17, în localitatea Molid, jud. Suceava, a efectuat o manevră simulând că va intra în coliziune cu autoturismul condus de persoana vătămată, inducându-i acesteia o stare de temere;

- în ziua de 14.08.2015, în jurul orei 18:00, în timp ce persoana vătămată se deplasa cu autoturismul pe DN 17, din direcţia Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, fiind însoţit de soţia sa, martora A.A.M. şi de copilul lor minor, în vârstă de 5 ani, a efectuat o manevră cu autoturismul simulând că va intra în coliziune cu vehiculul condus de persoana vătămată, inducându-i acesteia o stare de temere şi

- în ziua de 16.01.2016, în jurul orei 16:00, după ce a urmărit-o în trafic pe persoana vătămată A.M.I., atunci când se afla pe DJ 176, pe raza comunei Frumosu, jud. Suceava, în faţa unei pensiuni, având asupra sa o şurubelniţă, a ameninţat-o pe aceasta cu moartea.

Sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu nu înlătură sub nicio formă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpatul.


PRIM PROCUROR,
CONSTANTIN STEICIUC
Mai nouă Mai veche