Amplasare stație GPL auto cu caracter provizoriu, racorduri, branșamente - Anunţ public privind decizia etapei de incadrare

Amplasare stație GPL auto cu caracter provizoriu, racorduri, branșamente - Anunţ public privind decizia etapei de incadrareAPM Suceava anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “AMPLASARE STAȚIE GPL AUTO CU CARACTER PROVIZORIU, RACORDURI/ BRANȘAMENTE”, propus a fi amplasat în mun. Suceava, b -dul Sofia Vicoveanca – E85, jud. Suceava, titular SC GAS ATLANTIS SRL.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava, str. Bistritei nr.1A in zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 15 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 5 zile de la data apariţiei prezentului anunţ.
Mai nouă Mai veche