Rezultate obținute de elevii din județul Suceava la Olimpiada de Limbă şi Literatură Română - gimnaziu, Olimpiada „Lectura ca abilitate de viaţă” 2016

Rezultate obținute de elevii din județul Suceava la Olimpiada de Limbă şi Literatură Română - gimnaziu, Olimpiada „Lectura ca abilitate de viaţă” 2016În perioada 16 -20 aprilie 2016, s-au desfăşurat în Râmnicu-Vâlcea etapele naţionale ale Olimpiadei de Limbă şi Literatură Română şi ale Olimpiadei „Lectura ca abilitate de viaţă”, competiţii dedicate elevilor de gimnaziu.

Lotul judeţean care a participat la Olimpiada de Limbă şi Literatură Română a fost format din Maria Popa, elevă în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială nr. 4 Vatra Dornei, Ştefana Radu, în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială „Teodor Balan” din Gura Humorului, Ana Boicu din clasa a VII-a la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Suceava şi Alexandra Meşinschi, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială nr. 10 Suceava.

Profesorii îndrumători ai lotului au fost Ancuţa Voivod, Loredana Popa, Luminiţa Căşuneanu şi Maria Cucuveică.

Ştefana Radu din Gura Humorului, coordonată de profesoara Loredana Popa, a fost cea care a primit Premiul special în cadrul etapei naţionale a olimpiadei, fiind clasată a şasea în ordinea punctajelor acordate.

Lotul judeţean care a participat la etapa naţională a Olimpiadei „Lectura ca abilitate de viaţă” a fost format din Alexandra Apostol din clasa a VIII-a la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava (coordonator Adina Adam) şi Mara Hrehorciuc, elevă în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială „Petru Muşat” Siret (coordonator Camelia Fraseniuc). Eleva Mara Hrehorciuc a obţinut Menţiune.
Mai nouă Mai veche