Buletin de presă, 14 iulie 2016 - IPJ Suceava

Buletin de presă, 14 iulie 2016 - IPJ SuceavaEvenimente rutiere cercetate de către poliţişti

La 13.07.2016, ora 13.55, un bărbat, de 63 ani, din localitatea Dumbrăveni, posesor al permisului de conducere categoriile BE, CE, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat, de 25 ani, din comuna Bălţăteşti, județul Neamţ, ce se afla oprit la semafor.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 26 ani, din orașul Săveni, județul Botoșani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 25 de ani.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele situaţii, procedându-se la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La 13.07.2016, ora 18.00, un bărbat, de 61 ani, din municipiul Rădăuți, s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului municipal Rădăuți acuzând dureri la piciorul drept, declarând că a fost lovit de un autoturism, a cărui conducător auto efectua o manevră de mers înapoi în parcarea unui supermarket din mun. Rădăuți.
Din verificări s-a stabilit că la ora 10.20, un bărbat, de 56 ani, localnic, aflându-se la volanul autoturismului proprietate personală pentru a parca, a efectuat o manevră în retur fără să se asigure, l-a lovit cu partea din spate a autoturismului pe pe bărbatul de 56 de ani ce se deplasa prin parcare cu coșul de cumpărături.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.



Persoană reţinută şi încarcerată în arestul IPJ Suceava

La 13.07.2016, ora 04.25, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată telefonic de către o femeie, de 44 ani, din municipiul Rădăuți, despre faptul că în incinta unui magazin din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost surprins un tânăr, de 18 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce acesta sustrăgea trei televizoare în valoare de 2.700 lei.
În cauza s-a întocmit dosar penal față de tânărul de 18 ani pentru infracțiunea de tentativă la furt calificat, dispunându-se măsura reținerii preventive pentru 24 ore, urmând a fi condus și încarcerat la CRAP Suceava.
Mai nouă Mai veche