7 accidente rutiere în mai puţin de 15 ore

Pompierii militari suceveni au intervenit sâmbătă, 22 octombrie, în urma a 7 accidente rutiere, care s-au înregistrat în intervalul orar 8:45 - 22:57.

Astfel, primul accident, anunţat la ora 8:45, s-a produs pe raza oraşului Dolhasca, pe DJ208A, unde un autocar, care transporta 38 de persoane, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de susţinere a liniei de înaltă tensiune (27.000 V) a CFR. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.
La ora 10:51, s-a anunţat un accident rutier, produs pe DN2H, în localitatea Gălăneşti, şi în care au fost implicate două autoturisme şi un camion. Două persoane au avut nevoie de îngrijire medicale.
Tot în Gălăneşti a avut loc un alt accident rutier, anunţat la ora 12:52. Un autoturism a intrat într-un stâlp de beton, conducătorul auto fiind rănit.
La ora 17:57, un autoturism, în care se aflau două persoane, s-a lovit puternic de o clădire, în localitatea Coşna. Cele două persoane au fost rănite şi au rămas încarcerate, fiind extrase de către echipajele salvatorilor.
La ora 19:27, dispeceratul pompierilor militari este anunţat că, pe DJ176, în localitatea Vatra Moldoviţei, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, rezultând rănirea a 6 persoane.
La ora 22:39, un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de beton, pe raza localităţii Barnari, oraşul Broşteni. Două persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată.
Ultimul accident rutier, a fost anunţat la ora 22:57, şi s-a produs în municipiul Suceava, pe str. Humorului. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un indicator de circulaţie, conducătorul auto fiind rănit.

În total, la cele 7 accidente rutiere, au intervenit aproximativ 60 de militari cu 18 autospeciale (autospeciale cu accesorii de descarcerare, descarcerare grea, ambulanţe SMURD, autospeciale de intervenţie şi comandă).
Persoanelor rănite li s-a acordat primul ajutor medical şi au fost transportate la spitalele din zona de competenţă, de către echipaje SMURD şi SAJ.


Purtător de cuvânt - plt.adj. Alin GĂLEATĂ

Niciun comentariu

Un produs Blogger.