Incompatibilitate: Vasile Grigoraș, consilier local Frătăuții Noi

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Vasile Grigoraș, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Frătăuții Noi, județul Suceava.

Vasile Grigoraș se află în stare de incompatibilitate întrucât deține simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul de specialitate al primarului - consilier personal al primarului comunei Frătăuții Noi, județul Suceava, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) și art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare.

Agenția Naționalã de Integritate își exercitã atribuțiile cu respectarea principiilor legalitãții, confidențialitãții, imparțialitãții, independenței operaționale, celeritãții, bunei administrãri, precum și al dreptului la apãrare.

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE
Mai nouă Mai veche