Șoferul care a rupt semaforul de la Nordic, cercetat pentru trei infracțiuni: vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice



La 27.12.2016, în jurul orei 18.02, în timp ce conducea autoturismul, pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un localnic de 42 de ani, ce nu posedă permis de conducere, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere a semafoarelor electrice.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul emana halenă alcoolică. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, anterior accidentului rutier, autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani a acroşat pe strada Aleea Lalelelor, alte 3 autoturisme.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche