VIDEO Accident mortal în intersecția Nordic din Suceava. Semaforizarea nu funcționa din cauza unui accident produs în ziua precedentă



Două persoane au murit, miercuri, 28 decembrie 2016, după ce autoturismul TAXI în care se aflau a fost lovit de o mașină de teren în intersecția de la Nordic, din cartierul George Enescu al municipiului Suceava.

Autoturismul TAXI circula pe bulevardul George Enescu, dinspre Catedrală, și a virat stânga spre strada Universității, fiind lovit în partea dreaptă de autoturismul SsangYong care circula pe bulevardul George Enescu, dinspre Curcubeu. Șoferul mașinii de teren susține că autoturismul TAXI nu i-a acordat prioritate, iar taximetristul susține că celălat circula cu viteză foarte mare și nu l-a observat pentru că erau alte mașini oprite la trecerea de pietoni.

Semaforizarea din intersecție nu funcționa după ce marți seară un șofer a rupt stâlpul semaforului de pe colțul dinspre fântâna arteziană.

2 Comentarii

  1. Culmea este ca eram fix in intersectie cand masina de teren a trecut pe langa mine ca vantul , nu am apucat sa vad ce trece. Domnul cu taxiul facea stanga foarte regulamentar, SsangYong-ul a intret direct in taxiu fara a incerca sa evite impactul franand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tot zici asta,de ce ai postat ca "anonim"???buna intrebare nu?

      Ștergere
Mai nouă Mai veche