VIDEO Incendiu la o casă de locuit în localitatea Şaru Bucovinei



Incendiu la o casă de locuit, în localitatea Şaru Bucovinei
2.01.2017, ora anunţării la 112 - 19:23

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei P.V. , din satul Şaru Bucovinei, comuna Şaru Dornei.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o casă de locuit, existând pericolul de propagare la o altă locuinţă, aflată în imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 22:30. Au ars acoperişul casei pe aproximativ 75 de metri pătraţi şi bunuri din interior (aparate electrocasnice, obiecte de mobilier şi altele). S-au degradat pereţii şi tavanul casei, în proporţie de 70%.
Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 64 de ani, care a suferit un atac de panică. Femeia a fost transportată la Centrul de Primire Urgenţe din Vatra Dornei, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului provenit din soba fără acumulare de căldură, amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit învecinată.
Mai nouă Mai veche