Horodniceni: Accident provocat de un șofer beat la volan

La 14.03.2017, ora 19.23, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” de un bărbat de 46 de ani, din comuna Drăgoiești, despre faptul că, a fost implicat într-o tamponare pe raza comunei Horodniceni, însă celălalt conducător auto pare sub influența alcoolului.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal din comuna Horodniceni, un bărbat de 61 de ani din municipiul Suceava, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat autoturismul bărbatului de 46 de ani, parcat în afara părții carosabile.
În urma impactului, nu au rezultat victime, ci doar avarii ale celor două autoturisme.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 61 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche