Două persoane rănite într-un accident în lanț, la Vornicenii Mari

La 30.03.2017, în jurul orei 12.35, în timp ce conducea autoturismul pe DC 25, în afara localităţii Vornicenii Mari, comuna Moara și efectua un viraj la stânga pentru a pătrunde pe DJ 209C, un bărbat de 56 de ani, din comuna Drăgoieşti, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier ,,Stop”, și nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Berchișești, ce se deplasa pe DJ 209C.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani, din municipiul Suceava.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 40 de ani și a unei femei de 37 de ani, din comuna Berchișești, pasageră în același autoturism.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche