Expoziție de creații plastice și fotografii cu tema „Sănătatea, cel mai frumos dar”, de Ziua Mondială a Sănătății la DSP Suceava

Pe data de 7 aprilie 2017 se serbează Ziua Mondială a Sănătății. Cu acest prilej Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „PRICHINDEL” Suceava, organizează la sediul instituției o expoziție de creații plastice și fotografii cu tema „Sănătatea, cel mai frumos dar”.

Copiii vor fi coordonați de profesor Alina Creangă iar creațiile plastice și fotografiile aparțin copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit „PRICHINDEL” Suceava, Grădinița cu Program Prelungit „GULLIVER”, Grădinița cu Program Prelungit „Zaharești” și Grădinița cu Program Prelungit a Colegiului Național „Mihai Eminescu” Suceava.

Lucrările vor fi expuse până pe data de 01 iunie 2017 când, în cadrul aceluiași parteneriat ne propunem să organizăm și alte acțiuni educative pe tema Sănătate în aer liber, în incinta exterioară a instituției (concursuri de desene pe asfalt, minicross și alte jocuri propuse de copii).

Prin aceste acțiuni interactive intenționăm să transmitem mesaje adecvate vârstei prin care copiii să învețe cât este de importantă sănătatea pe parcursul vieții și de asemenea să înțeleagă că sănătatea este cel mai frumos dar și necesită îngrijire corectă.

Director Executiv
Ing. Andrei IANOVICI
Mai nouă Mai veche