Fântânele: Localnic beat s-a izbit cu o mașină neînmatriculată într-un podeț

La data de 02.04.2017, ora 19.50, în timp ce conducea autoutilitara, pe un drum comunal neclasificat din interiorul comunei Fântânele, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 34 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu podeţul din faţa unui imobil.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul este neînmatriculat, autorizația provizorie fiind expirată din 13.08.2016.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.