Suceava: Accident pe bulevardul George Enescu

La 07.04.2017, ora 09.57, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un tânăr de 27 de ani, din comuna Şcheia, a efectuat manevra de schimbare a benzii de circulaţie de pe prima bandă pe a doua, moment în care, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar şi cu un stâlp al reţelei de electricitate.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unei tinere de 27 de ani din comuna Șcheia, pasageră în aceluiaşi autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche