Moldova Suliţa: Un localnic beat s-a izbit cu maşina într+-un gard

La 25.06.2017, ora 20.04, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe DJ 175, din comuna Moldova Sulița, a avut loc un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 25.06.2017, în jurul orei 19.45, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 175, din comuna Moldova Sulița, un localnic de 29 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un gard.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere eliberat de autoritățile române.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche