FOTO VIDEO Suceveanul Florin Tabarcea, ucis în Olanda. Cinci suspecți români au fost arestați

Florin Tabarcea, un sucevean de 38 de ani din Burdujeni, a fost găsit ucis, în noaptea de marți spre miercuri, în Olanda. Polițiștii au reținut deja cinci suspecți, toți români. Cazul a fost relatat pe larg de presa olandeză.

Locul crimei a fost ferit de ochii curioșilor cu o folie de plastic © Perry Roovers - MaRicMedia

Presa olandeză a relatat că miercuri dimineață, la ora 4.30, polițiștii din Chaam au primit un apel prin care au fost sesizați că o mașină a luat foc pe strada Bredaseweg. Sesizarea nu s-a confirmat. În schimb, pe aleea de acces la o casă din zonă a fost descoperit cadavrul unui bărbat. Acesta a fost ulterior identificat ca fiind suceveanul Florin Tabarcea, de 38 de ani, rezident în orașul Roosendaal. Conform presei locale, acesta ar fi fost împușcat în cap de la o fereastră de la etajul clădirii.

Autoritățile au găsit trupul lui Florin Tabarcea miercuri dimineață, la ora 4.30 © Perry Roovers - MaRicMedia

În apropiere a fost identificat un autoturism Mercedes cu numere de Bulgaria, despre care se presupune că i-ar fi aparținut lui Florin Tabarcea. Mașina a fost ridicată de polițiști.

Un autoturism Mercedes cu numere de Bulgaria a fost ridicat de polițiști © Erald van der Aa

În casă a fost identificați cinci bărbați, toți români, o tânără de 18 ani, o fată de 8 ani și un bebeluș de 6 luni.

Cei cinci bărbați români, cu vârste de 22, 26, 36, 48 și 54 de ani, sunt considerați principalii suspecți și au fost arestați preventiv. Cei doi copii au fost predați serviciilor sociale din localitate. Tânăra a fost audiată ca martor și apoi a fost lăsată să plece acasă. Ziariștii olandezi susțin că aceasta ar fi o prostituată care lucra în folosul românilor.

Conform informațiilor publicate de presa olandeză, Florin Tabarcea ar fi fost prieten cu românul care închiriase respectiva casă, un anume Bogdan M. Presa olandeză citează surse care susțin că cei doi prieteni s-au certat din cauza unor comisioane provenite din activități infracționale.

Criminaliștii cercetează locul unde a fost găsit trupul lui Florin Tabarcea © John Bas / BN DeStem

Strada Bredaseweg a fost închisă complet de polițiști pe durata cercetărilor © Erald van der Aa



Mai nouă Mai veche