Tânăr beat care a fugit de poliție în Vicovu de Sus, prins într-o livadă dintre Bilca și Frătăuții Noi

La 15.07.2017, ora 02.50, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați despre faptul că lucrători din cadrul SPF Vicovu de Sus se află în urmărirea unui autoturism care nu le-a oprit la semnal pe raza orașului Vicovu de Sus și se îndreaptă spre localitatea Vicovu de Jos.
Ca urmare a sesizării s-au efectuat patrulări pe raza localităților Vicovu de Jos, Voitinel, Gălănești, ținându-se în permanență legătura cu lucrătorii SPF Vicovu de Sus.
În urma activităților realizate în cooperare cu aceștia s-a reușit oprirea autoturismului la limita dintre localitățile Bilca-Frătăuții Noi, într-o livadă de pomi fructiferi.
Din verificările efectuate s-a constatat că autoturismul în cauză este înmatriculat în Norvegia şi era condus de un tânăr de 26 ani, din orașul Vicovu de Sus.
S-a procedat la verificarea autoturismului, însă nu au fost identificate bunuri deținute ilegal.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche