FOTO Percheziții la Borșa în dosarul braconajului de la Cârlibaba. Trei maramureșeni, anchetați penal

La data de 01.09.2017, în continuarea cercetărilor efectuate privind braconajul comis în noaptea de 23/24.08.a.c., pe raza comunei Cârlibaba, au fost puse în aplicare 9 mandate de percheziţie domiciliară, emise de către Judecătoria Vatra Dornei, activitate ce s-a desfășurat pe raza localității Borșa, jud. Maramureș, la care au participat polițiști din cadrul IPJ Suceava, sprijiniți de polițiști din cadrul IPJ Maramureş.
Cu această ocazie au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, constând în: muniție, accesorii și componente specifice vânătorii, un trofeu, circa 4 kg de carne posibil vânat și stații emise-recepție.
În cauză au fost dispuse expertize fizico-chimice şi bio-criminalistice, urmând ca în perioada următoare să fie dispusă şi o expertiză balistică.
În urma consultării cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei s-a stabilit ca în funcţie de rezultatul acestor expertize să fie dispuse măsuri procesuale, urmând a raporta de urmare.
De asemenea, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de un suspect de 32 de ani şi s-a dispus extinderea urmăririi penale pentru încă doi suspecți, de 36 ani și, de 31 ani, ambii din orașul Borșa, județul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor” și „braconaj”.







Mai nouă Mai veche