Gura Humorului: Pieton beat lovit de o mașină. Șoferul a plecat de la locul accidentului crezând că a lovit un câineLa data de 19.09.2017, în jurul orei 05.10, în timp ce se deplasau pe DN 17, în afara localității Gura Humorului, pe marginea părţii carosabile, un bărbat de 54 de ani din comuna Todireşti și concubina acestuia de 56 de ani din comuna Păltinoasa, s-au angajat în traversarea părţii carosabile, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, moment în care bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit la faţa locului, continuându-şi deplasarea.
Din accident, a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul implicat în accident a fost identificat la domiciliul unui bărbat de 67 de ani din orașul Gura Humorului, acesta prezentând avarii şi urme ale implicării în evenimentul rutier.
Cu ocazia audierii, bărbatul a recunoscut faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier, însă a crezut că a lovit un câine.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămarea corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.