Rădăuți: Biciclist lovit de o mașină în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Bogdan Vodă și 22 Decembrie. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

La data de 04.09.2017, ora 10.47, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe str. Bogdan Vodă, din municipiul Rădăuți, ajuns la intersecția cu str. 22 Decembrie, un bărbat de 78 de ani din comuna Volovăț, a virat dreapta în sensul giratoriu, moment în care a fost surprins și acroșat de un autoturism care a pătruns în sensul giratoriu fără să-i acorde prioritate, după care, conducătorul auto a părăsit locul faptei.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul implicat în accident a fost identificat în trafic și oprit, conducătorul auto fiind un cetățean spaniol de 67 de ani.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche