Straja: Tânăr prins cu un permis foarte prost falsificat, cercetat penal de polițiști



La 22.09.2017, în jurul orei 12.00, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe DJ 209G, din comuna Straja, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Putna.
În urma verificării permisului de conducere prezentat de conducătorul auto și bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta prezintă suspiciuni cu privire la veridicitatea datelor consemnate, respectiv numele era incomplet, locul nașterii era altul, caracterele cuvintelor şi al cifrelor erau diferite de cel utilizat de autorităţile române, iar culorile erau mai intense.
Astfel, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere eliberat de autoritățile române, pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche