Vicovu de Sus: Un localnic beat s-a izbit într-o căruță și a fugit de la locul accidentului

La data de 04.09.2017, în jurul orei 14.40, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe strada Ștefan cel Mare, din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 38 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu atelajul hipo condus în aceeași direcție, de un bărbat de 66 de ani, din comuna Putna, după care, a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a căruțașului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, bărbatul de 38 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 05.09.2017 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea stabilirii unei măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche