Câmpulung Moldovenesc: Un individ beat a lovit un biciclist și l-a dus acasă fără să anunțe poliția. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru trei infracțiuni


La data de 23.11.2017, în jurul orei 16.00, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DN 17A, un bărbat de 82 de ani din comuna Sadova a fost accidentat de un autoturism al cărui conducător auto, după impact, a transportat victima la domiciliu, după care a plecat, fără să sesizeze poliția.
În urma verificărilor, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat ca fiind un bărbat de 44 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc.
Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche