Ipotești: Planul Urbanistic Zonal - Construire clădiri de locuințe colective cu D+P+2E+M nivele, împrejmuire și racord la utilități (energie electrică, gaze naturale presiune redusă, canalizare, apă potabilă)


Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunță publicul interesat că în urma analizării „PLANUL URBANISTIC ZONAL - Construire clădiri de locuințe colective cu D+P+2E+M nivele, împrejmuire și racord la utilități (energie electrică, gaze naturale presiune redusă, canalizare, apă potabilă)", în comuna Ipotești, satul Ipotești, strada Ștefan cel Mare, Județul SUCEAVA, în urma consultărilor realizate în cadrul Comitetului Special Constituit la APM Suceava în data de 06.12.2017 conform prevederilor Art.10 din H.G. 1076/2004 planul menţionat a fost încadrat în categoria planurilor care nu se supun evaluării de mediu urmând a fi adoptat fără aviz de mediu.

In termen de 10 zile calendaristice de la data apariţiei prezentului anunţ, publicul poate face propuneri motivate de reconsiderare a acestei decizii în scris la Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, Str. Bistritei, nr. 1A, Suceava, Tel : 0230 514056, Fax : 0230 514059, office@apmsv.anpm.ro
Mai nouă Mai veche