Polițistul Dan Ciprian Sfichi a fost operat din nou. Medicul Ciuhodaru: „Este în stare gravă în continuare din cauza severităţii lezionare şi posibilelor complicaţii”



Dan Ciprian Sfichi, poliţistul rănit cu sabia în timpul percheziţiilor din Rădăuţi a suferit deja două operaţii la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, starea acestuia fiind în continuare critică.

Medicul Tudor Ciuhodaru, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, unde a fost dus poliţistul rănit cu sabia în timpul unor percheziţii în Rădăuţi, spune că bărbatul a mai suferit o operaţie, iar prognosticul rămâne rezervat.

„Pacientul a petrecut noaptea la Terapie Intensivă. Este intubat, ventilat, pe suport volemic. Este în stare gravă în continuare din cauza severităţii lezionare şi posibilelor complicaţii”, a declarat dr Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

La rândul lor, reprezentanţii IGPR precizează că poliţistul a depăşit noaptea cu bine.

„O parte dintre colegii noştri au donat deja sânge, pentru a fi în rezerva spitalului pentru orice eventualitate, iar alţii vor merge în această dimineaţă către centrele specializate. Mulţumim tuturor pentru gândurile bune adresate lui Ciprian”, arată reprezentanţii IGPR.
Mai nouă Mai veche